کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765796612 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319371 | نظرات: 38025
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

تولید پردازنده اسنپدراگون 875 با فرآیند 5 نانومتری

به گزارش سافت گذر، قرار است در گوشی‌های پرچمدار تولید شده در سال 2020 از پردازنده اسنپدراگون 865 استفاده شود. بد نیست بدانید که کووالکوم در گذشته تنها این تراشه‌ها را طراحی می‌کرد و تولید آنها بر عهده سایر کمپانی‌ها بود اما در دو سال اخیر، شرکت TSMC به بزرگ‌ترین تولیدکننده پردازنده در جهان تبدیل شده است وگرنه اسنپدراگون 820 و 835 را سامسونگ تولید کرده بود.

TSMC کووالکوم اسنپدراگون پردازنده اسنپدراگون 865

حالا و در جدیدترین خبر منتشر شده توسط سایت Sina.com، کووالکوم قصد دارد بار دیگر با سامسونگ همکاری کند تا اسنپدراگون 865 را این کمپانی کره‌ای بسازد. شرکت مالک برند گلکسی قرار است پرچمدار بعدی کووالکوم را با فرآیند 7 نانومتری خودش تولید نماید. لازم به ذکر است که فرآیند 7 نانومتری به تعداد ترانزیستورهایی اشاره دارد که در یک تراشه به کار می‌روند یعنی هر چه این عدد کمتر باشد، پردازنده ترانزیستور بیشتری خواهد داشت و قدرتمندتر خواهد بود و انرژی کمتری مصرف خواهد کرد. در سال 1965، گوردون مور، بنیان‌گذار اینتل موضوعی را مطرح کرد که بعدها به نام خودش یعنی قانون مور معروف شد. بر اساس این قانون، تعداد ترانزیستورهایی که در یک قطعه قرار می‌گیرند هر ساله باید دو برابر شوند. فقط برای اینکه پیشرفت این علم را متوجه شوید، بد نیست بدانید که پردازنده گوشی موتورولا Droid که در سال 2009 تولید شد، با فرآیند 65 نانومتری ساخته شده بود!!!.

در کنار فرآیند نانومتری، از عبارت EUV هم بهره می‌برند. شرکت‌های سازنده با این حروف می‌خواهند بگویند که از امواج ماورابنفش برای طراحی هر چه دقیق‌تر تراشه‌ها استفاده و با به کارگیری آنها محل قرارگیری ترانزیستورها را مشخص می‌کنند. بهره‌گیری از این روش باعث افزایش سرعت و بهبود عملکرد پردازنده‌ها به مقدار 30 تا 50 درصد می‌شود. احتمال می‌رود که اسنپدراگون 865 در گلکسی اس 11 به کار رود. لازم به ذکر است که اخیراً امتیازات بنچمارک پردازنده آتی کووالکوم در سایت Geekbench منتشر شده و متوجه شده‌ایم که این قطعه توانسته به رکورد 12496 دست یابد. این یعنی اسنپدراگون 865 از اسنپدراگون 855 پلاس که پیش از این امتیاز 10946 را کسب کرده بود برتر است.

در این گزارش همچنین آمده که اسنپدراگون 865 در دو مدل تولید خواهد شد که هر دوی آنها از رم و UFS 3.0 پشتیبانی می‌کنند اما یکی از آنها مودم 5G را در خود جای خواهد داد. اخیراً نیز هوآوی به عنوان یک رقیب جدی برای کووالکوم، کایرین 990 را معرفی کرده که اتفاقاً در آن هم مودم 5G وجود دارد. بهره‌گیری از یک مودم در تراشه‌ها سبب می‌شود دیگر جای بیشتری در گوشی‌ها گرفته نشود و دوام باتری دستگاه‌های دارای این پردازنده‌ها افزایش یابد.

گفته می‌شود کووالکوم می‌خواهد دوباره اسنپدراگون 875 که در سال 2021 ساخته خواهد شد را به TSMC بسپارد. همچنین شایعه شده که این تراشه با فرآیند 5 نانومتری تولید می‌شود و این یعنی در هر میلی‌متر مربع آن 171.3 میلیون ترانزیستور قرار خواهد گرفت که در این صورت از همه پردازنده‌هایی که تا کنون ساخته شده قدرتمندتر است.

حالا باید دید قانون مور پایدار خواهد بود یا خیر؟ در پایان اشاره کنیم که سامسونگ پارسال اعلام کرد که می‌خواهد در سال 2022 با فرآیند 3 نانومتری پردازنده تولید کند و برای دست‌یابی به این هدف، باید ترانزیستورها را روی هم بگذارد و نه در کنار هم.


منبع: phonearena.com
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 45210 گروه خبری: اخبار سخت افزار منبع خبر: سافت گذر تاریخ خبر: 1398/06/04 تعداد مشاهده: 2459
سافت گذر